ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βιέννη – Δένδιας: Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία

Επίθεση Βιέννη – Δένδιας: Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία
INTIME NEWS

«Οι σκέψεις των Ελλήνων είναι σε όσους επλήγησαν από την αποτρόπαια επίθεση στη Βιέννη», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην αυστριακή πρωτεύουσα.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Αυστρίας και τη στήριξή μας απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία», προσθέτει ο κ. Δένδιας.

Εξάλλου, το υπουργείο Εξωτερικών σε ξεχωριστή ανάρτηση στο twitter αναφέρει: «Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία».

«Βαθύτατα συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση στην Βιέννη. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από αυτήν την παράλογη πράξη βίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον αυστριακό λαό και ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία», τονίζεται στην ανάρτηση του ΥΠΕΞ.

Μητσοτάκης για Βιέννη: Είμαστε σοκαρισμένοι - Ενωμένη η Ευρώπη απέναντι στην τρομοκρατία

Νωρίτερα, το μήνυμα ότι η Ευρώπη στέκεται ενωμένη απέναντι στην τρομοκρατία έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις φρικιαστικές επιθέσεις στη Βιέννη, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους και σημειώνονται λίγες ημέρες μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες στη Γαλλία.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τις φρικιαστικές επιθέσεις στη Βιέννη. Έχω εκφράσει την αλληλεγγύη μου στον Σεμπάστιαν Κουρτς. Οι σκέψεις μας με τους ανθρώπους στη Βιέννη και με τις αρμόδιες Αρχές που αντιμετωπίζουν το περιστατικό. Η καρδιά μας με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η Ευρώπη στέκεται ενωμένη απέναντι στην τρομοκρατία», έγραψε σε tweet του ο κ. Μητσοτάκης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ