ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης κατά Τσιόδρα: «Αρλούμπες» ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλούν κορωνοϊό

Πολάκης κατά Τσιόδρα: «Αρλούμπες» ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλούν κορωνοϊό
ΙΝΤΙΜΕ

Σφοδρή επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας «αρλούμπες» ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλούν τον ιό.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην επιτροπή εμπειρογνωμώνων λέγοντας ότι άλλαξε τρεις φορές γνώμη, για το άνοιγμα του τουρισμού, των σχολείων και των γηπέδων, μετά από πολιτική παρέμβαση.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να καλύψει τις ευθύνες του έχοντας δίπλα, τον «φίλτατο Σωτήρη».

Αναφερόμενος ειδικά στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτήρισε «αρλούμπες» όσα είπε για τα μικρά παιδιά.

«Η τελευταία αρλούμπα που ακούω είναι ότι τα παιδιά τα μικρά δεν μεταδίδουν! Τι λέτε ρε παιδιά; Παιδιά δεν μεγαλώσαμε όλοι; Όταν πήγανε τα παιδιά σχολείο δεν κολλούσαν ιώσεις; Τι μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική να μπαίνει στην υπηρεσία πολιτικής. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους σπίτι γι’ αυτό το κάνετε! Θέλετε να γλιτώσετε γονικές άδειες! Δεν θα δουλευόμαστε εδώ με επιστημονικές αρλούμπες», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ