ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας σε Τσίπρα: Ο ρόλος μου είναι να κάνω δουλειά και όχι επικοινωνία

Κικίλιας σε Τσίπρα: Ο ρόλος μου είναι να κάνω δουλειά και όχι επικοινωνία
INTIME NEWS

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στα όσα του είχε καταλογίσει νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι «ήταν επί οκτώ μήνες εξαφανισμένος και κρυβόταν πίσω από τον καθηγητή Τσιόδρα».

Με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο twitter ο κ. Κικίλιας απάντησε ως εξής:

«Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για σχολεία-καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα. Ο ρόλος του υπουργού Υγείας στη διαχείριση κρίσης είναι να κάνει δουλειά, όχι επικοινωνία. Εσείς αντιλαμβάνεστε την πολιτική μόνο ως επικοινωνία. Δυστυχώς».

Νωρίτερα, κατά την πρωτολογία του στη Βουλή, όπου συζητείται η εφαρμοζόμενη πολιτική έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Αλέξης Τσίπρας είχε προτείνει την τοποθέτηση της καθηγήτριας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνάς Λινού, ως επικεφαλής του υπουργείου Υγείας.

«Η πρότασή μου δεν αφορά προσωπικά τον κ. Κικίλια. Ωστόσο δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι ο κ. Κικίλιας ήταν επί οκτώ μήνες εξαφανισμένος και κρυβόταν πίσω από τον καθηγητή Τσιόδρα που είναι άξιος, αλλά έκανε κι εκείνος λάθη. Ας σας έβαζε υπουργό Αθλητισμού ο κ. Μητσοτάκης, αλλά όχι υπουργό Υγείας», είχε πει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ