ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ως πνευμονολόγος ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ως πνευμονολόγος ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Στη μάχη μαζί με το υγειονομικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ρίχνεται ο Γιώργος Λαμπρούλης, ο πρώτος από τους γιατρούς βουλευτές που θέλησε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ενάντια στον κορωνοϊό.

Με την ιδιότητα του πνευμονολόγου, ο βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής, εντάσσεται στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου της εκλογικής του περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης συνεισφοράς στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ο κ. Λαμπρούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία των συναδέλφων γιατρών, που στα όρια των αντοχών τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην ανάγκη περίθαλψης των ασθενών, την αγωνία των οικογενειών για τους ανθρώπους τους, που νοσούν και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε κλίνες ΜΕΘ.

Αφουγκράζομαι και όλους τους άλλους ασθενείς, που δεν σχετίζονται με την επιδημία αλλά ουσιαστικά είναι για δεύτερη φορά αποκλεισμένοι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων στις δημόσιες μονάδες Υγείας.

Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες Υγείας της Λάρισας».

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο εντάσσεται από χθες, Δευτέρα, με την ιδιότητα του αναισθησιολόγου και ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ