Δεν θα συναντηθεί ο Ομπάμα με τον Φιντέλ Κάστρο
Απρρίπτει ο Λευκός Οίκος κάθε ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη χώρα. Η επίσκεψη Ομπάμα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάρτιο.
Παράλληλα, η Ουάσιγκτον εκφράζει την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση της Κούβας, δε θα δημιουργήσει προβλήματα σε συνάντηση του Ομπάμα με αντικυβερνητικούς στην Αβάνα.
Ο γενικότερος στόχος της επίσκεψης Ομπάμα στην Κούβα είναι βελτίωση των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή σύμβουλο επί θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας, Μπεν Ρόουντς, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είναι επίσης αρνητικός και ως προς τη διακοπή λειτουργίας των μέσων επικοινωνίας που εκπέμπουν αντικομμουνιστικά προγράμματα στην περιοχή.
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα: Παρέμβαση για χαμηλοσυνταξιούχους, τριπλή ανάσα σε οφειλέτες
05:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Τσερνόμπιλ: Γιατί ένα τέτοιο πυρηνικό ατύχημα θεωρείται σήμερα απίθανο – To παράδειγμα του Καναδά
04:45
ΧΡΗΜΑ
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00
ΚΟΣΜΟΣ
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
ΧΡΗΜΑ