ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για click away: Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση

Γεωργιάδης για click away: Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση
INTIME

Ως ένα θετικό μέτρο προκειμένου να λειτουργήσει το εμπόριο, έστω και με αυτόν τον τρόπο, χαρακτήρισε το click away ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση από τη στιγμή που δεν μπορούσε να ανοίξει η λιανική πώληση.

Στην ομιλία του επί του κρατικού προϋπολογισμού, την οποία παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για λαϊκισμό, καλώντας τους να καταθέσουν τη δική τους πρόταση.

“Η παράδοση εκτός”, τις δύο πρώτες ημέρες που λειτούργησε είχε ενθαρρυντικά αποτελέσματα και μάλιστα, τη δεύτερη μέρα είχε διπλάσιες παραγγελίες”, είπε και σημείωσε πως προφανώς και δεν μπορεί να ισοφαρίσει τον τζίρο της χριστουγεννιάτικης περιόδου, αλλά αν άνοιγε το λιανεμπόριο θα υπήρχαν φαινόμενα τύπου Harrod’s. Επεσήμανε μάλιστα, ότι η Γερμανία, η Ολλανδία και το Λονδίνο μπαίνουν και πάλι σε lockdown. "Επομένως,το παράδοση εκτός είναι ένα θετικό μέτρο, όχι το ιδανικό", ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης για τις εταιρίες ταχυμεταφορών, ανέφερε πως ενώ στην πρώτη καραντίνα είχαν το μάξιμουμ 150.000 παραγγελίες να διεκπεραιώσουν, οργανώθηκαν, προβαίνοντας σε προσλήψεις και εξασφαλίζοντας νέους αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να μπορούν σε ημερήσια βάση να ανταποκριθούν σε 250.000 παραγγελίες και πάνω. “Όμως μας ξεπέρασε η πραγματικότητα, αφού οι παραγγελίες έφτασαν τις 500.000 και σε κάποια περίπτωση ακόμη και τις 800.000”, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ