ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21 Μαρτίου η προ ημερησίας που ζήτησε ο Τσίπρας για τη Δικαιοσύνη

Στις 21 Μαρτίου η προ ημερησίας που ζήτησε ο Τσίπρας για τη Δικαιοσύνη
ΑΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Πάγο» στη συζήτηση της υπόθεσης Παπαγγελόπουλου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έβαλε η κυβερνητική πλειοψηφία, που αποφάσισε να προηγηθεί η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη.

Η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στη Διάσκεψη των Προέδρων θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου με τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι να αντιδρούν έντονα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέμειναν να γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας η συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία έχει ζητηθεί να κληθούν οι κ.κ. Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος, καθώς μπορεί να προκύψουν κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση. «Να μην μετατραπεί η επιτροπή σε ουραγό της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών», ανέφερε βουλευτής της αντιπολίτευσης που μετέχει στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Συνάντησαν ωστόσο, τη σθεναρή αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που υποστήριξε πως είναι προτιμότερο να θέσουν το πλαίσιο στις ομιλίες τους οι πολιτικοί αρχηγοί στις ομιλίες τους και εν συνεχεία να συζητηθεί το ζήτημα αυτό στην επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε δέσμευση η συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να μην παραπεμφθεί στις καλένδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ