ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Folli Follie - Χαρίτσης: Συκοφαντική η αναφορά στο πρόσωπό μου

Υπόθεση Folli Follie - Χαρίτσης: Συκοφαντική η αναφορά στο πρόσωπό μου
INTIME

Διαψεύδει σχέση με την εταιρία Folli Follie ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και προαναγγέλλει «δέουσα νόμιμη απάντηση» στις συκοφαντίες.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης σχετικά με δημοσιεύματα που, όπως σημειώνει, «αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν "εμπλεκόμενου" στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI - FOLLIE».

«Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση» υπογραμμίζει.

Ανάλογη απάντηση έχει δώσει και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για συκοφαντία και λάσπη και προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές για να «λάμψει η αλήθεια».

Ειδικότερα, η δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη, βουλευτή Επικρατείας, συντονιστή ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνου Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ