ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Folli Follie - Αραχωβίτης: Συκοφαντίες που δεν θα μείνουν αναπάντητες

Υπόθεση Folli Follie - Αραχωβίτης: Συκοφαντίες που δεν θα μείνουν αναπάντητες
INTIME

Ουδεμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση της Folli Follie δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύριος Αραχωβίτης. Κάνει λόγο για συκοφαντίες και τονίζει ότι δεν θα μείνουν αναπάντητες.

«Με αφορμή τα περίεργα δημοσιεύματα που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες "ανώνυμες πηγές", δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω. Ουδέποτε είχα επαφή με κάποιο μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών και φυσικά ουδέποτε παρενέβην με τον οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση», αναφέρει στη δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης .

«Κάθε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική και δεν θα μείνει αναπάντητη», προσθέτει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αλέξης Χαρίτσης: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης σχετικά με δημοσιεύματα που, όπως σημειώνει, «αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν "εμπλεκόμενου" στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI - FOLLIE».

«Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση» υπογραμμίζει.

Ανάλογη απάντηση έχει δώσει και ο Αλέκος Φλαμπουράρης: «Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ