ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΝΔ κατά Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie

Πυρά ΝΔ κατά Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, εγκαλεί εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, για εμπλοκή του στην υπόθεση Folli Follie.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος αναφέρεται ότι «στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie προς τον υπόδικο ιδρυτή της που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, γίνεται αναφορά σε διάθεση “κονδυλίου (80)” για “κάποιες ανάγκες” του “ανθρώπου τους” που θα είναι “δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα”».

«Μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Μπαλαούρας, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, βγήκε και ουσιαστικά παραδεχθηκε τη συναλλαγή με τη συγκεκριμένη εταιρεία δηλώνοντας ότι τα € 80.000 πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, της εκλογικής του περιφέρειας», συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Και καταλήγει το κυβερνών κόμμα: «Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής; Θεωρείται και αυτό κανονικό για το ”μαγαζί”;».

Folli Follie - Μπαλαούρας: Αβάσιμες οι συκοφαντίες εναντίον μου, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Folli Follie: Εξώδικο Α. Φλαμπουράρη για τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής του στην υπόθεση

Υπόθεση Folli Follie: Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Υπόθεση Folli Follie: Email εμπλέκουν και το όνομα του Αλέξη Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ