ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Βέροια

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Βέροια
ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / INTIME

Περιοδεία στη Κεντρική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιαννιτσά όπου θα επισκεφτεί το νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Έδεσσας και το νοσοκομείο Βέροιας.

Πρόκειται για το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο, το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε επειδή δεν μπορούσαν να προσγειωθούν αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο πρωθυπουργός περιοδεύει στη Κεντρική Μακεδονία, που χτυπήθηκε σφόδρα από τον κορωνοϊό, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση βάζει τις τελευταίες… πινελιές στο σχέδιο εθνικού εμβολιασμού –την επιχείρηση «Ελευθερία», όπως είναι η κωδική του ονομασία.

Στην αφετηρία του εθνικού μαραθωνίου για τον εμβολιασμό, την ερχόμενη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό θα βρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατά πληροφορίες θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η Φώφη Γεννηματά θα εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου, εξαιτίας ενός ελαφρού κρυώματος.

Το εμβόλιο θα κάνουν και ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ωστόσο μένουν να προσδιοριστούν οι ημερομηνίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ