Πλακιωτάκης: Είχα υψηλό πυρετό για μέρες και χαμηλό οξυγόνο - Δεν ξέρω πώς κόλλησα
Ανανεώθηκε:
Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύτηκε για 25 μέρες.
«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό στις 24 Νοεμβρίου, οι πρώτες μέρες κύλησαν με υψηλό πυρετό, εκείνο όμως που με ανησύχησε ήταν ότι έπεσε το οξυγόνο μου. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμη η νοσηλεία μου στο νοσοκομείο. Από την ώρα που άρχισε η φαρμακευτική αγωγή και να σταθεροποιείται η κατάστασή μου, τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Ωστόσο, μέσα στην ατυχία μου χτυπήθηκα και από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη κι αυτό με πήγε λίγο πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πλακιωτάκης εξήγησε ότι τηρούσε με «θρησκευτική ευλάβεια» τα μέτρα προστασίας και ακόμα δεν ξέρει πώς κόλλησε σημειώνοντας ότι «κανείς δεν είναι άτρωτος».
Σε αυτή τη φάση, όπως είπε, και μετά από 25 μέρες νοσηλείας νιώθει ακόμα κόπωση, ωστόσο, ανακτά σιγά σιγά τις δυνάμεις του.
Τέλος, έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος θα το κάνει, καθώς τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40