ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Folli Follie: Σε μήνυση προχώρησε και ο Μάκης Μπαλαούρας

Folli Follie: Σε μήνυση προχώρησε και ο Μάκης Μπαλαούρας
ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον αποστολέα των επίμαχων email στο σκάνδαλο της Folli Follie και στενού συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μήνυσε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο» αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Ενώ προσθέτει:

«Για αυτό το λόγο και υπέβαλα σήμερα μηνυτήρια αναφορά για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπο μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Μήνυση από Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Αραχωβίτη

Τον αποστολέα των επίμαχων email στο σκάνδαλο της Folli Follie και στενού συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μήνυσαν σήμερα το πρωί οι πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης.

Στις μηνύσεις τους που κατέθεσαν ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, οι τρεις πολιτικοί ζητούν να διωχθεί ο τότε διευθυντής ασφαλείας του Ομίλου Νικολάος Σάκκος, και κάθε άλλος υπεύθυνος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην μηνυτήρια αναφορά, υποστηρίζουν ότι οι αναφορές στα προσωπά τους αποτελούν άθλιες συκοφαντίες και ενώ παραθέτουν αποσπάσματα της ενδιάμεσης έκθεσης του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie σημειώνουν ότι με τον μηνυόμενο «ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχαν στις υποθέσεις της «FolliFollie», αλλά και ουδέποτε συνάντησαν ή επικοινώνησαν οι ίδιοι οι ή έστω μέσω συνεργάτη τους με τον μηνυόμενο».

Παράλληλα, αναφέρουν αυτολεξεί την επισήμανση των ελεγκτών της PwC σύμφωνα με την οποία "οι επικοινωνίες παρατίθενται για λόγους πληρότητας της επεξεργασίας των στοιχείων που μας δόθηκαν, αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ