ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβολιάστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Εμβολιάστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
POOL

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έλαβε σήμερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αφού έφτασε στον «Ευαγγελισμό» θερμομετρήθηκε, πέρασε στην αίθουσα που πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί και έκανε το εμβόλιο.

Νωρίτερα, εμβολιάστηκαν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Κικίλιας στο CNN Greece: Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι υγειονομικοί

«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει, εκτιμούμε ότι θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου όλοι οι υγειονομικοί και ίσως και οι ευπαθείς ομάδες»: αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του CNN Greece λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ερωτηθείς εάν αισθάνθηκε κάποιο πόνο ή ενόχληση από το εμβόλιο, ο ίδιος απάντησε αρνητικά.

Όσον αφορά στον συνολικό σχεδιασμό για τον εμβολιασμό του ευρύτερου πληθυσμού, ανέφερε πως αυτό θα εξαρτηθεί από τα εμβόλια και τις παρτίδες –με ποια διαδικασία και πώς θα έρχονται τα εμβόλια.

Τσίπρας στο CNN Greece: Το εμβόλιο είναι το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει η επιστήμη

Το σημαντικότερο όπλο που διαθέτει η επιστήμη αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα είπε στο CNN Greece o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

«Το εμβόλιο είναι το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει η επιστήμη αυτή τη στιγμή. Καλώ όλους να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν την πορεία αυτή και του εμβολίου αλλά και της έρευνας και της επιστήμης».

Σε ερώτηση για το εάν ένιωσε κάτι όταν έλαβε το εμβόλιο, ο κ. Τσίπρας, απάντησε «δεν ένιωσα τίποτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ