ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος απαντά στην επίθεση με μπογιές στο γραφείο του

Θεσσαλονίκη: Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος απαντά στην επίθεση με μπογιές στο γραφείο του
INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

«Δεν εκφοβίζομαι, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική και είμαι συνηθισμένος να μάχομαι δημοκρατικά χρησιμοποιώντας επιχειρήματα», τονίζει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, σε δήλωσή του για την επίθεση με μπογιές και τρικάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του.

«Πρωτοχρονιάτικα και με τον ίδιο να βρίσκομαι με κορωνοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 ορισμένοι, με αφορμή την απέλαση από την Ελλάδα του "συντρόφου Ερόλ", επέλεξαν να προβούν σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής επιτιθέμενοι με μπογιές στο γραφείο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.

Νωρίτερα, άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, πετώντας μπογιά και τρικάκια.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σιμόπουλος εισήχθη το πρωί της Τρίτης στο 424 ΓΣΝΕ καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στις προηγούμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ δέχεται επίθεση. Στις 16 Μαΐου 2020 άγνωστοι είχαν ξαναπετάξει μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού του γραφείου.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση τραμπούκων στο γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος Στράτου Σιμόπουλου. Η μικροψυχία όσων κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Είναι τόσο θρασύδειλοι που προχώρησαν σε αυτή τους την πράξη την ίδια ώρα που ο κ. Σιμόπουλος δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό στο 424 ΓΣΝΕ. Όταν βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τους υπερασπιστούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ