Γεννηματά: Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει - Εμβολιάστηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Ανανεώθηκε:
Με τον εμβολιασμό και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά σήμερα το πρωί στον Ευαγγελισμό, με το εμβόλιο κατά του COVID – 19, έκλεισε ο κύκλος των εμβολιασμών των πολιτικών αρχηγών.
Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και την συνόδευσε στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί.
«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο» δήλωσε η κ. Γεννηματά αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.
«Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη» συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
SPONSORED
Δύο νέα ύποπτα κρούσματα χανταϊού σε Ισπανία και νότιο Ατλαντικό
12:10
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ... ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : Το ακριβό πετρέλαιο και η έλλειψη καυσίμων απειλεί τις καλοκαιρινές διακοπές
11:57
Το τελευταίο δελτίο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ: Το αντίο, η συγκίνηση και η έκπληξη - «Φεύγω περήφανη»
11:49
Σέρρες: Ισόβια στον δράστη της δολοφονίας του 34χρονου έξω από μπαρ - Ποινές κάθειρξης 10 έτων στους συνεργούς
11:42