ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στις πορείες που μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στις πορείες που μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Απάντηση στις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εξαήμερη απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κορωνοϊός κολλάει παντού, όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στις εμπορικές δραστηριότητες, ούτε στις θρησκευτικές τελετές, ούτε στις πορείες που μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει εστίες υπερμετάδοσης παντού, εκτός από τις συγκεντρώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνει», σημειώνει η ΝΔ.

«Το απολύτως κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι ασκείται κανονικά στο πλαίσιο που ορίζουν οι έκτακτοι υγειονομικοί κανόνες, τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία δίνει, με μεγάλο κόστος, σκληρή μάχη κατά της πανδημίας».

«Είναι εντελώς υποκριτικό όμως από τη μια να καταγγέλλεις σε κάθε έξαρση την κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή αγνοείς προκλητικά τα υγειονομικά μέτρα που η ίδια η επιστημονική κοινότητα προτείνει», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

«H ΝΔ αντί να πάρει μέτρα πρόληψης για τις πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης και να νομοθετεί για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την οικονομική στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων εργαλειοποιεί την πανδημία για να καταπνίξει τις κοινωνικές αντιδράσεις στις πολιτικές της και να επιτεθεί σε δικαιώματα και στην Δημοκρατία», ανέφερε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ