Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση, διά του κ. Σταϊκούρα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πλειστηριασμών
Ανανεώθηκε:
Την ώρα που μειώνονται τα εισοδήματα και αυξάνονται τα χρέη, δηλώνει η Έφη Αχτσιόγλου, «η κυβέρνηση όχι απλώς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν αλλάζει ρότα για την ουσιαστική στήριξη των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά διά του κ. Σταϊκούρα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τους ερχόμενους μήνες».
Προσθέτει επίσης, ότι «δια του κ. Σκυλακάκη απορρίπτει τη ρύθμιση των χρεών με κούρεμα βασικής οφειλής», για να τονίσει ότι «οι ιδεοληψίες τους έχουν καταντήσει επικίνδυνες».
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην ετήσια έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.
Αναφέρει ειδικότερα ότι σύμφωνα με αυτή τέσσερα στα 10 νοικοκυριά υπέστησαν σημαντική μείωση του εισοδήματός τους το 2020 και ότι τα επτά στα 10 νοικοκυριά που ζουν από την επιχειρηματική δραστηριότητα είχαν μείωση εισοδήματος πάνω από 27%.
Επιπλέον, αναφέρει ότι πάνω από το 35% των νοικοκυριών όχι απλώς δεν προσδοκά βελτίωση αλλά αναμένει επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης και ότι ένα στα τρία λαϊκά νοικοκυριά βρίσκεται σε αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεών του.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19