ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Take away - Γεωργιάδης: Όταν βλέπεις ένα λάθος το διορθώνεις το γρηγορότερο

Take away - Γεωργιάδης: Όταν βλέπεις ένα λάθος το διορθώνεις το γρηγορότερο
INTIME

Μετά τα μπρος - πίσω για το ζήτημα του take away το Σαββατοκύριακο και τις «βολές» που εξαπέλυσαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι έγινε ένα λάθος που διορθώθηκε το γρηγορότερο.

«Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν» ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωνει: «Το σημερινό αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away, το οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε και, εν τέλει, επέτρεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης που έχει σε όλη τη διαχείριση της πανδημίας.

»Εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο.

»Ίσως την απάντηση για το τι ισχύει τελικά για την εστίαση και το take away να μπορεί να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Ικαρία.»

«Μόνο με φαρσοκωμωδία μοιάζει η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην εστίαση. Το πρωί απαγορεύεται το take away, το μεσημέρι επιτρέπεται» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημας Αλλαγής.

«Ο αρμόδιος υπουργός ζητά τα κλειδιά των μαγαζιών, και μετά αρχίζει τις συγγνώμες. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κουράγιο να μιλήσει με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και φωνάζει μερικούς φίλους του για να τους πει ότι όλα καλά. Στο μεταξύ οι επιχειρήσεις απειλούνται με αφανισμό και οι εργαζόμενοι με ανεργία» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Και προσθέτει: «Να σοβαρευτούν επιτέλους. Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής δείχνουν το τι πρέπει να γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην ανατροπή: Κανονικά το take away τα Σαββατοκύριακα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ