ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ζήτησε καταδίκη των δηλώσεων και διαγραφή Δρίτσα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ζήτησε καταδίκη των δηλώσεων και διαγραφή Δρίτσα
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Τη διαγραφή του Θοδωρή Δρίτσα για τις δηλώσεις του σχετικά με τη 17 Νοέμβρη ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως είναι αδύνατο ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν καταδικάσει την δήλωση του βουλευτού του.

«Δεν μπορείς να είσαι μέλος της αστικής δημοκρατίας αν επαινείς την τρομοκρατία, ο λόγος που στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την απεργία πείνας του Κουφοντίνα είναι γιατί πιστεύουν τα ίδια με αυτόν», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, χαρακτηρίζοντας σοκαριστική τη δήλωση Δρίτσα.

«Είναι η πιο σοκαριστική δήλωση που έχει γίνει ποτέ από βουλευτή της μεταπολίτευση», είπε για να προσθέσει πως αυτό που συνέβη σήμερα, ενδυναμώνει τη στάση της κυβέρνησης να μην υποκύψει στα καπρίτσια ενός κακομαθημένου, που θέλει να έχει ειδική μεταχείριση.

«Το 2015 ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό, τώρα θέλει να πάει, για τέτοιο κακομαθημένο πρόκειται», είπε και αποκάλεσε «παλιόπαιδα» τους νεαρούς που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα με κεντρικό πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

«Δεν σκέφτηκαν ούτε τους συγγενείς των δολοφονημένων, υποστηρίζουν 23 δολοφονίες, εν ονόματι του ανθρωπισμού», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ