ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο
Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Περιοδεία στον Ασπρόπυργο πραγματοποιεί σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενώ θα επισκεφθεί καταστήματα και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες. Αργότερα θα επισκεφθεί το Δημαρχείο για επαφές με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Πέραν του οικονομικού και του προσφυγικού ζητήματος στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να αναδείξει τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και σε αυτή τη λογική, σύμφωνα με συνεργάτες του, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την κοινωνία θέλοντας να βρεθεί κοντά στους εργαζομένους και του ιδιωτικού τομέα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε καθημερινές επαφές με παραγωγικούς φορείς και εργαζομένους «σκύβοντας πάνω από τα προβλήματά τους και προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις». Όπως λένε μάλιστα χαρακτηριστικά στη ΝΔ, «την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται απομονωμένος στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγεται στην κοινωνία για να συνδιαμορφώσει μαζί της το πρόγραμμά του για τη χώρα προχωρώντας παράλληλα στο κάλεσμά του προς όλους τους πολίτες.

Την ίδια ώρα θετική είναι η αποτίμηση που κάνουν στη Συγγρού από την παρουσία του Προέδρου του κόμματος στη συνεδρίαση του ΕΛΚ χθες στις Βρυξέλλες. Μάλιστα στέκονται ιδιαίτερα στην παρέμβασή του και στα μηνύματα που θέλησε να στείλει προς κάθε κατεύθυνση ενώ επισημαίνουν με νόημα και την άμεση απάντησή του στη θετική αναφορά του Ούγγρου Πρωθυπουργού για το κλείσιμο των συνόρων. Όπως λένε «ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εξωτερικό φορά πάντα τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας και δίνει μάχη για την εθνική υπόθεση του προσφυγικού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ