ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίλτος Χρυσομάλλης στο CNN Greece: «Γιατί αποδέχθηκα το πρόστιμο για τον κορωνοϊό»

Μίλτος Χρυσομάλλης στο CNN Greece: «Γιατί αποδέχθηκα το πρόστιμο για τον κορωνοϊό»
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες του επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, εξηγεί στο CNN Greece ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης.

Όπως αναφέρει, αποδέχθηκε το διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ωραρίου παρότι τηρούσε τα υγειονομικά μέτρα, για να δώσει το «καλό παράδειγμα» ως εκπρόσωπος της εθνικής αντιπροσωπείας.

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης τηρώ όλα τα υγειονομικά μέτρα και παρακινώ και τους συμπολίτες μου να πράξουν το ίδιο», αναφέρει στο CNN Greece ο κ. Χρυσομάλλης και συνεχίζει:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα σε λόμπι ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον της οικίας μου, όπου συναντήθηκα με δημοσιογράφο, διαμένοντα στο ξενοδοχείο.

»Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις 21.05 μμ εισήλθε στο ξενοδοχείο, όπου δεν υπήρχαν άλλα άτομα, και μου επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση ωραρίου. Θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι αμφότεροι τηρούσαμε τα υγειονομικά μέτρα.

»Αποδέχτηκα το υγειονομικό πρόστιμο, παρότι η εν λόγω δραστηριότητα εντάσσεται στα βουλευτικά μου καθήκοντα, διότι ανεξαρτήτως της ερμηνείας, πρώτοι οι εκπρόσωποι της εθνικής αντιπροσωπείας πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε στον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Μίλτο Χρυσομάλλη, για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία.

Η παράβαση του βουλευτή διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 3 Μαρτίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής βρισκόταν σε λόμπι ξενοδοχείου στο Κολωνάκι παρέα με άλλα άτομα όταν έκανε έφοδο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ