ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντοζαμάνης: Υπερβολική η παραίτηση του διευθυντή Παθολογικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κοντοζαμάνης: Υπερβολική η παραίτηση του διευθυντή Παθολογικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα»
INTIME NEWS

«Η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του», ανέφερε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Ιωαννίδης είχε αναφέρει ότι το «Αγία Όλγα σε όλη την Αθήνα ήταν το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και Covid», κάνοντας λόγο για «πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

«Πράγματι το Νοσοκομείο “Αγία Όλγα” είχε μία εργώδη εφημερία χθες και το Νοσοκομείο ανταπεξήλθε επιτυχώς», παραδέχτηκε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, «ώστε το νοσοκομείο να εφημερεύει με ασφάλεια και να αντιμετωπίζει τόσο τα covid όσο και τα μη covid περιστατικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε νοσηλεία περιστατικών με κορωνοϊό μαζί με περιστατικά μη κορωνοϊού».

Σημείωσε, τέλος, ότι «η αρμόδια υπεύθυνη της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και όλα έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που προβλέπονται έτσι ώστε να είναι μία ασφαλής εφημερία και να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα περιστατικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ