ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο
Ανανεώθηκε:
«Η κυβέρνηση αντί να καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες, να δουλέψει σοβαρά για να ανοίξουμε το γρηγορότερο και με ασφάλεια. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος επικρίνονται έντονα οι «καθημερινές, δήθεν προβλέψεις, κυβερνητικών στελεχών για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων που συνεχώς παίρνουν αναβολή, δημιουργούν σύγχυση και απογοήτευση».
Το ΚΙΝΑΛ προτρέπει τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να προχωρήσουν σε ουσιαστικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων, κυρίως στους εργασιακούς χώρους και στα μέσα μεταφοράς και να διασφαλίσουν την κάλυψη των αναγκών που συνεχώς αυξάνονται, ακόμα και με επίταξη κρεβατιών ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές.
Με αφορμή την αυριανή, μέσω τηλεδιάσκεψης, τρίτη ψηφιακή περιοδεία του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα και το Νότιο Αιγαίο, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, έδωσε επίσης συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου.
Η κ. Γεννηματά, μεταξύ άλλων, καταλογίζει σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του τρίτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Το τρίτο κύμα βρίσκεται, όπως είπε, εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να έχει εξαντληθεί η υπομονή των πολιτών και η αντοχή της οικονομίας.
SPONSORED
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2026
01:00
Κοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους: Λήγει σήμερα η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
00:30
Eurovision 2026: Πέρασε στον τελικό ο Akylas - Ενθουσίασε κοινό και επιτροπές
00:19
Λιβάνια Ποσειδωνίας, «πυξίδα» το Αμοργόραμα: Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Αιγαίου
23:59