Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Ενοχλητικό και δεν δικαιολογείται το περιστατικό αστυνομικής βίας
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δήλωσε την Τρίτη ότι τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης «είναι μια ενοχλητική εικόνα» και τόνισε ότι «η άσκοπη βία δεν δικαιολογείται».
«Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει την Παρασκευή στην Βουλή στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, για τα περιστατικά αστυνομικής βίας, θα αναδείξει την ουσία και θα προσέλθει με προτάσεις», δήλωσε η κυρία Πελώνη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3.
Σημείωσε ότι «τα τελευταία γεγονότα δεν ακυρώνει την συνολική εικόνα και την δουλειά της αστυνομίας σε συνθήκες ακραίες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας».
Τέλος, επέκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «εκμεταλλεύεται την κατάσταση και ότι θέλει νεο-αγανακτισμένους στις πλατείες».
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους
04:01
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00