ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Απαράδεκτο το βίντεο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη Νέα Σμύρνη

Νέα Δημοκρατία: Απαράδεκτο το βίντεο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη Νέα Σμύρνη
CNN Greece

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε βίντεο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη.

Σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινό βίντεό της δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Τόσο πολύ καταδικάζουν την επίθεση! Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα».

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε βίντεο που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με μήνυμα «όχι στην αστυνομοκρατία» και «λυμένα τα χέρια, δεμένη δημοκρατία».

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία απάντησε, διά της Αριστοτελίας Πελώνη, στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να επενδύει στο διχασμό», αναφέροντας:

«Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το 'ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν' όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ