ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ευθύνη Τσίπρα ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε δεκάδες πορείες

ΝΔ: Ευθύνη Τσίπρα ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε δεκάδες πορείες
INTIME / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προσωπικές ευθύνες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αποδίδει η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τις δεκάδες πορείες σε ολόκληρη τη χώρα, ενάντια στην καταστολή και την αστυνομική βία.

«Την ώρα που η κοινωνία δινει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωες, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίωνες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικες συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα», επιδημαίνει η σχετική.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλακηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί».

«Η προσωπική ευθύνη του κ.Τσίπρα είναι τεράστια», καταλήγει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Χθες, Παρασκευή, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για «ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς» την οποία και κατηγόρησε ότι «σκοπίμως μεταδίδει τον κορωνοϊό για να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε συγκεκριμένα:

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής».

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ