Νέα Δημοκρατία: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά
Ανανεώθηκε:
Δριμύτατη κριτική εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τα όσα είπε αναφορικά με τους καταδικασμένους για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα και Χριστόδουλο Ξηρό.
«Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά», σημείωνει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.
Και προσθέτει: «Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές».
«Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
SPONSORED
Φάμελλος: Στηρίζουμε την ΕΛ.Α.Σ του Τσίπρα - Θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση
16:55
Λούνα παρκ στη Ρωσία εγκαινιάζει παιχνίδι με το όνομα του πυραύλου «Oreshnik»
16:49
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
16:41
Τι μας αποκαλύπτουν οι πρόσφατες θεάσεις καρχαριών στην Ελλάδα
16:32