Νέα Δημοκρατία: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά
Ανανεώθηκε:
Δριμύτατη κριτική εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τα όσα είπε αναφορικά με τους καταδικασμένους για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα και Χριστόδουλο Ξηρό.
«Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά», σημείωνει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.
Και προσθέτει: «Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές».
«Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
16:29
Αθώος κρίθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής
16:28
«Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για 15 έτη», λέει ο Ζελένσκι
16:19
Διαρρήκτης είχε «ρημάξει» σπίτια σε Φιλοθέη, Ψυχικό: Δρούσε απτόητος παρά τους συναγερμούς
16:13