ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Στο επίκεντρο πανδημία και εορτασμοί Πάσχα

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Στο επίκεντρο πανδημία και εορτασμοί Πάσχα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του πρωθυπουργού με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με φόντο και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης που καθορίζουν επακριβώς τις Λειτουργίες που θα επιτραπούν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε εξειδικεύσει τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την τέλεση λειτουργιών στους ιερούς ναούς.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερωνύμου πραγματοποιείται εν όψει φυσικά και της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) την προσεχή εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ