Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Στο επίκεντρο πανδημία και εορτασμοί Πάσχα
Ανανεώθηκε:
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του πρωθυπουργού με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με φόντο και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης που καθορίζουν επακριβώς τις Λειτουργίες που θα επιτραπούν.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε εξειδικεύσει τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την τέλεση λειτουργιών στους ιερούς ναούς.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερωνύμου πραγματοποιείται εν όψει φυσικά και της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) την προσεχή εβδομάδα.
SPONSORED
«Πέστε κάτω»: Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο - Νεκρός ο δράστης, τραυματίστηκε περαστικός
07:09
Καιρός: Άστατος με βροχές, καταιγίδες και ανέμους έως 6 μποφόρ
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Μαΐου)
06:30
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
06:00