Εμβολιασμοί - Μητσοτάκης: Θωρακίζουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας
Ανανεώθηκε:
Με αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για ακόμη μία ηλικιακή ομάδα, τους πολίτες 70 - 74 ετών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.
«Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία των ραντεβού εμβολιασμού για τους πολίτες 70-74 ετών. Οργανωμένα, με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία, θωρακίζουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας. Μέρα με τη μέρα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την Ελευθερία.»
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας για να μπορούν να κλείσουν ραντεβού τα άτομα ηλικίας 65-69 ετών.
Τον Μάιο ακολουθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ατόμων με υποκείμενα νοσήματα της Ομάδας Β, βάσει των σχετικών ανακοινώσεων που έχουν γίνει από το υπουργείο Υγείας.
Και στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00