ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρινιστική ανάρτηση της Μπακογιάννη για την δήλωση που έκανε για το Πάσχα στην Κρήτη

Διευκρινιστική ανάρτηση της Μπακογιάννη για την δήλωση που έκανε για το Πάσχα στην Κρήτη
INTIME/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια ανάρτηση-απάντηση σε όσα της καταλογίζουν τις τελευταίες ώρες έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, για την περίφημη δήλωση που έκανε «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», ερωτώμενη σε τηλεοπτική εκπομπή αν θα πάει το Πάσχα στην γενέτειρά της.

«Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας», αναφέρει στην ανάρτηση στο twitter η βουλευτής της ΝΔ, παραθέτοντας λινκ σε βίντεο με ολόκληρη τη δήλωσή της.

«Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο», προσθέτει στην ίδια ανάρτηση η κυρία Μπακογιάννη.

Στο τέλος του βίντεο με τη δήλωσή της, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου τη ρωτάει: «Πάσχα θα πάτε στην Κρήτη; Τι λέτε θα τα καταφέρουμε το Πάσχα ή είναι νωρίς ακόμα, πώς το βλέπετε;», για να απαντήσει η κυρία Μπακογιάννη: «Κ. Οικονόμου, εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα».

«Αυτό είναι σίγουρο», της λέει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και τη ρωτάει: «Λέμε για εμάς τους υπόλοιπους, το λαό».

«Κοιτάξτε πρώτα ο Θεός ναι θα μπορέσουμε να πάμε και το είπε πριν πάρα πολύ σωστά ο κ. Πορτοσάλτε, σας άκουγα το πρωί, βρε παιδιά το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω από το Καρπενήσι μέχρι την Κρήτη, δεν είναι πολύ ασφαλέστερο, παρά να μαζευτούν δέκα άνθρωποι μέσα σε ένα κλειστό σπίτι στην Αθήνα;», απαντά η κυρία Μπακογιάννη.

Νωρίτερα, στη συνέντευξη η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψή της ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και θα είμαστε ασφαλέστεροι, όπως είπε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Εγώ σας το λέω αυτό, από προσωπική εμπειρία ότι νιώθω ότι δεν κρατιέται ο κόσμος πλέον», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι όπως είπε έχουν χάσει ένα χρόνο από τη ζωή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ