ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Πολάκη: Χυδαιότητες και εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα από το «δεύτερο εγώ» του Τσίπρα

ΝΔ για Πολάκη: Χυδαιότητες και εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα από το «δεύτερο εγώ» του Τσίπρα
INTIME

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η αναφορά του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Βουλής ότι η ΝΔ είναι παράταξη των δοσίλογων και των μαυραγοριτών.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους και αποκαλεί τον Παύλο Πολάκη «δεύτερο εγώ» του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις χυδαιότητες του κ. Πολάκη στη Βουλή:

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το “δεύτερο εγώ του” για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για το ρόλο του κ. Παππά σε αυτή τη τόσο σημαντική υπόθεση που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή.


Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο.


Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του. Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι.


Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ