Κουτσούμπας: Ας ακουστεί η φωνή των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του αυτισμού
Ανανεώθηκε:
Με αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό ξεκίνησε την σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.
«Σήμερα απαιτείται ένα πανελλαδικά ανεπτυγμένο δίκτυο δημόσιων δομών πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης στελεχωμένο με επαρκές εξειδικευμένο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό για τα αυτιστικά παιδιά.
Όπως απαιτείται και ανάπτυξη ενός συστήματος δημοσιών υπηρεσιών εκπαίδευσης και αποκατάστασης στην προοπτική της ισότιμης ένταξης των παιδιών στην κοινωνία και την παραγωγή» τόνισε.
«Ας ακουστεί με αφορμή έστω αυτή τη Μέρα πιο πλατιά, πιο δυνατά η φωνή των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του αυτισμού. Ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι πρέπει να γίνει» υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας.
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27