Κορωνοϊός: Σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη πηγαίνει ο Κοντοζαμάνης την Τρίτη
Ανανεώθηκε:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης μεταβαίνει την Τρίτη 6 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη.
Στις 10:00, ο κ. Κοντοζαμάνης θα προεδρεύσει σύσκεψης με Διοικητές Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου.
Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο».
Υπενθυμίζεται ότι η Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη, αλλά και η Πάτρα είναι οι τρεις περιοχές, στις οποίες έχει ανασταλεί έως τις 12 Απριλίου το λιανεμπόριο, λόγω του ιδιαίτερα επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρήθηκε σ' αυτές.
Του ζήτησαν να βγάλει τα χρυσαφικά στο σαλόνι: Πώς συμμορία εξαπάτησε ανήλικο - Το mondus operandi
15:00
Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Βασιλικά Φθιώτιδας
14:45
Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Εθνική Πόλο: «Παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά»
14:40
Κέρκυρα: Μπιτόνια με βενζίνη και τσιγάρα εντοπίστηκαν σε χώρο στάθμευσης στις Αλυκές Λευκίμμης
14:30