ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη στο CNN Greece: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεμείνει από το αντιπολιτευτικό αφήγημα της πανδημίας

Πελώνη στο CNN Greece: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεμείνει από το αντιπολιτευτικό αφήγημα της πανδημίας
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση μετά την σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας μέσω του CNN Greece, στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε εκτός τόπου και χρόνου και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής», δήλωσε:

«Θα ήταν πολύ πιο παραγωγικό από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αντί μονίμως να πετροβολά την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση, οι πολίτες, οι υγειονομικοί, όλοι μαζί, να έχει έστω και μια φορά συστήσει την τήρηση των μέτρων στους πολίτες και να βοηθήσει σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση».

Και πρόσθεσε σε αιχμηρό τόνο:

«Φοβάμαι παρά πολύ, με όλα αυτά που ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα ότι χτίσει το αντιπολιτευτικό του αφήγημα πάνω στην πανδημία και όταν θα περάσουμε από αυτόν τον κάβο θα ξεμείνει από αφήγημα».

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής και έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε και πάλι απόψε ως ένας εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός».

Από την Κουμουνδούρου υπογράμμιζαν ότι: «Την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει και οι εργαζόμενοι σε αυτό καταγγέλλουν ότι δεκάδες συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, αυτός με τρόπο σοκαριστικό δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «προσπάθησε με ψέματα, για μια ακόμη φορά, να δημιουργήσει μια πλασματική εικόνα επιτυχίας στο πρόγραμμα εμβολιασμού», και κλιμακώνοντας την επίθεση σημείωνε: «Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ανίκανος είναι να διαχειριστεί την διπλή κρίση που μαστίζει την χώρα και άρα πόσο επικίνδυνος. Να ξέρει ότι για τους πολίτες η ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο έχει ένα όνομα: Μητσοτάκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ