Στο οχυρό Ρούπελ για την επέτειο των 80 ετών από την ηρωική μάχη ο Ν. Παναγιωτόπουλος
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος έδωσε το παρών, σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου, στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που πραγματοποιήθηκε στο οχυρό «Ρούπελ».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε για τη συμπλήρωση 80 ετών από τη «Μάχη των Οχυρών», όταν ο Ελληνικός Στρατός καθήλωσε τους εισβολείς Ναζί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.
Όπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκαν την πατρική οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών.
SPONSORED
Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Γερμανία έπειτα από έκρηξη - Αγνοούνται δύο γυναίκες και ένας άντρας
13:14
Μιχαηλίδου: «Κανείς δικαιούχος δεν θα απενταχθεί από το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ»
13:10
Σχοινάς για Βορίζια: Επιτακτική ανάγκη να αναδιαρθωθεί ριζικά το σύστημα πληρωμών
13:09
Διασώστες του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη έσωσαν 36χρονη που υπέστη καρδιακή ανακοπή
13:01