Κεραμέως: Από την 21η Απριλίου ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών - Χωρίς ηλικιακή προτεραιοποίηση
Ανανεώθηκε:
Στην ένταξη των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, από τις 21 Απριλίου, αναφέρθηκε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
«Μετά την ένταξη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, εντάσσονται από 21/4 στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο και οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Θωρακίζουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα υπάρξει ηλικιακή προτεραιοποίηση μεταξύ των εκπαιδευτικών, οπότε από την επόμενη Τετάρτη, 21 Απριλίου, που ανοίγει η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τους εκπαιδευτικούς, θα μπορούν όλοι να κλείσουν ραντεβού για να προγραμματίσουν πότε θα υποβληθούν σε εμβολιασμό.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ δώρισε δύο μπουκαλάκια αρώματος στον ηγέτη της Συρίας Αχμέντ αλ Σάρα
14:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ζευγάρι Γερμανών συνελήφθη στο Μόναχο για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
14:42
ΧΡΗΜΑ
Καλοκαιρινός «μποναμάς» 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε θα πληρωθεί η έκτακτη ενίσχυση
14:37
ΕΛΛΑΔΑ
Οδύνη και οργή στις κηδείες μάνας και κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Ρόδου- Ελεύθερος ο οδηγός
14:31
ΕΛΛΑΔΑ