Πλακιωτάκης σε Σοϊλού: Η Τουρκία είναι εκείνη που δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο
Ανανεώθηκε:
Απάντηση στα όσα είχε καταλογίσει το Σάββατο εναντίον της Ελλάδας ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, έδωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Η Ελλάδα, σε αντίθεση με την Τουρκία, σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα στελέχη του Λιμενικού σέβονται και προστατεύουν την ανθρώπινη Ζωή», υπογράμμισε ο Έλληνας υπουργός.
Είχε προηγηθεί δήλωση - ανάρτηση του κ. Σοϊλού στο twitter, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «η ελληνική πλευρά επιδεικνύει απάνθρωπη συμπεριφορά κατά των μεταναστών».
Μάλιστα, η σχετική ανάρτηση συνοδευόταν από βίντεο, στο οποίο μιλούσαν άνθρωποι με καλυμμένα τα πρόσωπα.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας επιχειρούν να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους. Αυτό είναι σφαγή υπό την επίβλεψη της Ευρώπης. Όσο η Ευρώπη συνεχίζει και κακομαθαίνει την Ελλάδα και συνεχίζει να σιωπά, θα γραφτεί στην ιστορία ως ηθικός αυτουργός αυτού του κακού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός.
Απάντηση Μηταράκη σε Σοϊλού: Έχετε υποχρέωση να αποτρέπετε τις ροές από τα σύνορά σας
Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη 20χρονου οδηγού με μαχαίρι - Δεν σταμάτησε σε έλεγχο
10:42
Από το VAR του Μουντιάλ… στην «ψηφιακή επανάσταση» του Gov.gr: Το σχόλιο Μητσοτάκη
10:31
Τούρκος το θύμα της εκτέλεσης στα Εξάρχεια: Πού στρέφονται οι έρευνες
10:22
Μουντιάλ 2026: Η Αυστραλία νίκησε 2-0 την Τουρκία - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο παγκόσμιο κύπελο
10:10