Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στην Σ.Αραβία - Παρούσα η Ελλάδα στις χώρες του Κόλπου
Ανανεώθηκε:
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ, είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιούν από κοινού σήμερα, Τρίτη, στη Σαουδική Αραβία.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι στενοί δεσμοί και η διαρκώς ενισχυόμενη συνεργασία της Ελλάδας με τις χώρες του Κόλπου, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.
Εν συνεχεία, ο υπουργός Εξωτερικών και ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για τη θεσμοθέτηση διαβουλεύσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρεται στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, επισημαίνοντας:
«Η Ελλάδα προωθεί την παγίωση της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και την ενίσχυση της διπλωματικής συνεργασίας με τις χώρες του Κόλπου».
Επί ποδός για την κακοκαιρία εξπρές με ισχυρές καταιγίδες - 11 περιοχές σε Red Code την Παρασκευή
16:38
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
16:35
Λήξη συναγερμού στον Άρειο Πάγο - Από γεννήτρια μετά από διακοπή ρεύματος έβγαιναν οι καπνοί
16:29
Μαύρος καπνός από υπόγειο στον Άρειο Πάγο - Επί τόπου η Πυροσβεστική
16:12