Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στην Σ.Αραβία - Παρούσα η Ελλάδα στις χώρες του Κόλπου
Ανανεώθηκε:
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ, είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιούν από κοινού σήμερα, Τρίτη, στη Σαουδική Αραβία.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι στενοί δεσμοί και η διαρκώς ενισχυόμενη συνεργασία της Ελλάδας με τις χώρες του Κόλπου, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.
Εν συνεχεία, ο υπουργός Εξωτερικών και ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για τη θεσμοθέτηση διαβουλεύσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρεται στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, επισημαίνοντας:
«Η Ελλάδα προωθεί την παγίωση της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και την ενίσχυση της διπλωματικής συνεργασίας με τις χώρες του Κόλπου».
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής «θαύμα» της Ιαπωνίας (pics)
18:08
Πάτρα: Νεκρός 50χρονος με τραύμα από μαχαίρι - Είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει
17:59
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 15/1 Λένια Ζαφειροπούλου-Θοδωρής Τζοβανάκης
17:52
Χατζηδάκης: Στόχος να παραδοθεί μέσα στο 2027 το Παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
17:50