ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στην Σ.Αραβία - Παρούσα η Ελλάδα στις χώρες του Κόλπου

Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στην Σ.Αραβία - Παρούσα η Ελλάδα στις χώρες του Κόλπου
Οι κ.κ. Δένδιας και Παναγιωτόπουλος με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου του Κόλπου Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ Twitter / @NikosDendias

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ, είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιούν από κοινού σήμερα, Τρίτη, στη Σαουδική Αραβία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι στενοί δεσμοί και η διαρκώς ενισχυόμενη συνεργασία της Ελλάδας με τις χώρες του Κόλπου, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.

Εν συνεχεία, ο υπουργός Εξωτερικών και ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για τη θεσμοθέτηση διαβουλεύσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρεται στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, επισημαίνοντας:

«Η Ελλάδα προωθεί την παγίωση της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και την ενίσχυση της διπλωματικής συνεργασίας με τις χώρες του Κόλπου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ