ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Αμείλικτα τα ερωτήματα από την κατάθεση Καλογρίτσα - Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Αμείλικτα τα ερωτήματα από την κατάθεση Καλογρίτσα - Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Intime/ Μπαμπούκος Γιώργος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

H Πειραιώς κάνει λόγο για «κύκλο μπροστινών» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ενώ διερωτάται «Σε ποιους κατέληξαν οι αφανείς χρηματοδοτήσεις άνω των 3 εκ ευρώ, που διέθεσε, όπως είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Αμείλικτα είναι για τη ΝΔ τα ερωτήματα που προκύπτουν από την κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα.

Με ανακοίνωση της η ΝΔ ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι νέες αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα για το ρόλο του Νίκου Παππά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, φωτίζουν έναν σκοτεινό κύκλο με «μπροστινούς», αφανείς εταιρίες και ύποπτες συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ. Mια κυβέρνηση που λειτουργούσε ως παρακράτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πια να σιωπά απέναντι στις συγκεκριμένες καταγγελίες του κατά δήλωσή του «κόκκινου εργολάβου» και οφείλει να απαντήσει:

- Ο Χρ. Καλογρίτσας λειτουργούσε ως «μπροστινός» για το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού έχοντας τις μετοχές, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, του Νίκου Παππά και της «παρέας» που περιγράφει; - Πώς γίνεται ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν κορυφαίος Υπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου να κοιμάται στο σπίτι του Χρήστου Καλογρίτσα τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες;

- Σε ποιους κατέληξαν οι αφανείς χρηματοδοτήσεις άνω των 3 εκ ευρώ, που διέθεσε, όπως είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας; - Με ποιο ρόλο συμμετείχε ο πολυπράγμων κύπριος δικηγόρος με εξειδίκευση στις off shore εταιρίες Αρτέμης Αρτεμίου που τον γνωρίσαμε από το ταξίδι του στη Βενεζουέλα, στις συναντήσεις με τον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Καλογρίτσα την περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών;

- Ποιοι αποτελούσαν την «ομάδα Παππά» που φιλοξενούσε στα γραφεία του στη Νέα Σμύρνη ο Χρήστος Καλογρίτσας, με βάση τις οδηγίες που λάμβανε από τον Νίκο Παππά; Τα ερωτήματα είναι σαφή. Περιμένουμε τις απαντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ".

ΣΥΡΙΖΑ για Καλογρίτσα: Πολιτικοποίηση μιας ιδιωτικής διαφοράς

Καλογρίτσας: Ήμουν πειθήνιο όργανο και στρατιώτης του Παππά

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ