ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στόχος μας ανάπτυξη και ευημερία στην οποία θα έχουν μέρισμα όλοι

Μητσοτάκης: Στόχος μας ανάπτυξη και ευημερία στην οποία θα έχουν μέρισμα όλοι
AP Photo/Petros Giannakouris

Για γενναίες θεσμικές τομές, με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, αλλά και με σθεναρές απαντήσεις σε αλλεπάλληλες εθνικές προκλήσεις κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως στα δύο αυτά χρόνια, εκτός από τη μάχη κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, δρομολογήθηκε η ανασυγκρότηση του τόπου σε όλα τα πεδία.

Αμετάβλητος στόχος για τον κ. Μητσοτάκη είναι «μια Ελλάδα που θα βαδίζει πάντα μπροστά και θα βλέπει μόνο ψηλά» μετά την καθαρή εντολή η χώρα «να υπερβεί το παρελθόν του λαϊκισμού και της οικονομικής καθήλωσης» σύμφωνα με δήλωση του πρωθυπουργού στο Newsbomb.gr.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Newsbomb.gr για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία:

«Στόχος μας ανάπτυξη και ευημερία στην οποία θα έχουν μέρισμα όλοι.

Κλείνουν δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες, με την ψήφο τους, ανέθεσαν στη Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Με την καθαρή εντολή να υπερβεί το παρελθόν του λαϊκισμού και της οικονομικής καθήλωσης. Να ενώσει τους Έλληνες. Και να ξαναβάλει την πατρίδα σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης για όλους.

Η διετία που πέρασε υπήρξε τόσο πυκνή σε έργο, που μετρά ουσιαστικά για πολλά χρόνια. Γιατί, παράλληλα με τη μάχη κατά της πανδημίας, δρομολογήθηκε η ανασυγκρότηση του τόπου σε όλα τα πεδία. Με γενναίες θεσμικές τομές, με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, αλλά και με σθεναρές απαντήσεις σε αλλεπάλληλες εθνικές προκλήσεις.

Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε. Με αμετάβλητο στόχο μια Ελλάδα που θα βαδίζει πάντα μπροστά και θα βλέπει μόνο ψηλά. Με ανάπτυξη και ευημερία στην οποία θα έχουν μέρισμα όλοι. Αυτός παραμένει ο οδηγός μας για την επόμενη διετία. Και από αυτό θα κριθούμε, στο τέλος της τετραετίας, από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ