ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν καταπατούν την ελευθερία

Πολάκης: Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν καταπατούν την ελευθερία
ΙΝΤΙΜΕ

Κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό «βλέπει» στο χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού ο Παύλος Πολάκης και εξέφρασε την αντίθεσή του με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, κάνοντας λόγο για καταπάτηση του δικαιώματος της ελευθερίας.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον αυτοκινητόδρομο Ε 65 στην ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέμεινε στις θέσεις του για τη φαρμακευτική αγωγή κατά του κορωνοϊού.

«Κύριε Μητσοτάκη η ελευθερία μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 17ου και 18ου αιώνα και τις αστικές του 20ου, είναι αυθύπαρκτο αξίωμα της ανθρώπινη ύπαρξης και έτσι καταγράφεται στα Συντάγματα. Δεν είναι προνόμιο το οποίο το ορίζει - την εφαρμογή και εύρος του - εσείς ο πρωθυπουργός ως ελέω θεού μονάρχης του Μεσαίωνα. Το χθεσινό διάγγελμα-μήνυμα διχασμού προωθεί κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό. Κανει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια. Και είναι η απέλπιδα προσπάθεια να καλύψετε την καταστροφική πορεία της πανδημίας με τους 13,5 χιλιάδες θανάτους με τους 8 χιλ θανάτους εκτός ΜΕΘ και οι 6 χιλ θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν φέρνατε τα φάρμακα που σας είπαμε. Αυτά για το ένα – μηδέν», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ