Αποκαλύψεις Wikileaks: Αποτρόπαιες οι σκέψεις του Πόουλ Τόμσεν, λέει ο Γιώργος Σταθάκης
Ως αποτρόπαιες χαρακτήρισε «τις σκέψεις» του Πολ Τόμσεν, όπως αυτές αποτυπώνονται, στις αποκαλύψεις του ιστότοπου Wikileaks, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
«Είναι αποτρόπαια τα όσα διατυπώνονται, ότι σε μια διαπραγμάτευση υπάρχει μία στρατηγική προκειμένου να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα και να εκβιάσει», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υπουργός Οικονομίας.
Σύμφωνα με τον υπουργό, η συγκεκριμένη στρατηγική της παράτασης υπάρχει «ακόμη και σε θέματα, τα οποία θα έπρεπε να είχαν κλείσει ήδη».
«Η διαπραγμάτευση έπρεπε να έχει κλείσει χθες», σημείωσε με νόημα ο κ. Σταθάκης, επιρρίπτοντας σαφείς ευθύνες στην πλευρά των δανειστών.
Ερωτώμενος για την πηγή των διαρροών αυτών, απάντησε: «Δεν κάνω αστυνομικό ρεπορτάζ ωστόσο δεν νομίζω ότι έχει και τόση σημασία. Συνήθως διαρρέουν ακριβή αντίγραφα».
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19