Γεννηματά για τον θάνατο Βοσκόπουλου: Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχασε έναν γνήσιο εκφραστή του
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
«Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχασε έναν γνήσιο εκφραστή του. Η μοναδική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Τραγούδησε τα πάθη και τον έρωτα αυθεντικά και λαϊκά, όπως τα ζούσε. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκςο Μητσοτάκης, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter, για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, «σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική».
Συμπλήρωσε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος, «έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: "ανεπανάληπτος", όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του.
«Νταντάδες της γειτονιάς»: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα και ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
Κοινωνικός τουρισμός: Έως και 12 διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους
01:00
Fuel Pass: Έως τέλη Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις : Βήμα - βήμα η διαδικασία
00:30
ΗΠΑ και Ιράν... ανοιγοκλείνουν το Ορμούζ - Διαφωνία και για το ουράνιο πριν τις νέες συνομιλίες
23:57