ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς άρση του lockdown στη Μύκονο - «Κληρώνει» για μουσική και κυκλοφορία

Προς άρση του lockdown στη Μύκονο - «Κληρώνει» για μουσική και κυκλοφορία
Pixabay

Την άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο θα δουν, όπως όλα δείχνουν, οι επαγγελματίες του νησιού και οι επισκέπτες του.

Είναι νωρίς ακόμη για να αξιολογηθεί ακόμη η απόδοση των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται στη Μύκονο έλεγαν αρμόδιες πηγές στο CNN Greece.

Από την άλλη προσέθεταν με νόημα ότι, εάν δεν επιδεινωθεί η κατάσταση έως την ερχόμενη Δευτέρα, τότε με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών θα αρθούν τα μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω της τοπικής έξαρσης. Οι σχετικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση θα βασίζονται στην εισήγηση των ειδικών που συνεδειάζουν την Παρασκευή.

Επιπλέον οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι δεν καταγράφεται κάποια τάση ακυρώσεων στις κρατήσεις που έχουν γίνει. Παρέπεμπαν δε στις πρωινές δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τόνισε εμφατικά ότι «οι ακυρώσεις υπάρχουν μόνο στη φαντασία όσων το γράφουν».

Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί λήγουν τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές από πότε θα ανακοινωθεί η άρση των περιορισμών, καθώς επίκειται επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ