Ευχές για ταχεία ανάρρρωση από την Αντιπολίτευση στον Νίκο Χαρδαλιά
Περαστικά και ευχές για ταχεία ανάρρωση εκφράζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων.
«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του» αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά ευχήθηκε επίσης το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης.
«Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση» αναφέρει ο κ. Χρηστίδης με ανάρτησή του στο Twitter.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και όπως έγινε γνωστό η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Υπεβλήθη άμεσα σε στεφανιογραφία και τοποθετήθηκαν στεντ.
SPONSORED
Αργία Αγίου Πνεύματος: Ποιοι δεν εργάζονται - Πώς αμοίβεται η ημέρα
05:00
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Πώς να υποβάλλεται αίτηση - Ποια η προθεσμία
04:00
Πότε διαγράφεται το πρόστιμο για εκπρόθεσμες δηλώσεις - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά επιστροφή
03:00
ΟΠΕΚΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας
02:00