ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αναζητά ψήφους στις στάχτες

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αναζητά ψήφους στις στάχτες
INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου, και προσθέτει:

«Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις. Αυτά κάνει η κυβέρνηση».

«Αυτό που κάνει ο κ Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε 'ζωές στις στάχτες'. Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Ανθρώπινες ζωές στη στάχτη - Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ