ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τον Αντώνη Τσαπατάκη συγχαίρουν Σακελλαροπούλου και Οικονόμου

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τον Αντώνη Τσαπατάκη συγχαίρουν Σακελλαροπούλου και Οικονόμου
ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Τα συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, δέχθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης για την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

«Με μια σπουδαία εμφάνιση, ο Αντώνης Τσαπατάκης τερμάτισε τρίτος στα 100μ. πρόσθιο SB4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην ελληνική συλλογή! Πολλά συγχαρητήρια!», αναφέρει στο λογαριασμό της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Πέμπτο μετάλλιο για την #Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο φοβερός Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4! Συγχαρητήρια Αντώνη για την επιμονή και την υπομονή σου!!», σημειώνει στον λογαριαμό του στο twitter και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης χάρισε στην Ελλάδα το 5ο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση στα 100μ. πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:40.20

Πρόκειται για το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Μπακοχρήστου, Τριανταφύλλου και Μιχαλεντζάκης, ενώ το αργυρό κατέκτησε ο Κωνσταντινίδης στον στίβο.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα Social Media συνεχάρη τον «χάλκινο» Παραολυμπιονίκη.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή μας, Αντώνη Τσαπατάκη. Με επιμονή και πίστη δικαιώθηκε και ανεβαίνει στο βάθρο των 100μ. πρόσθιο, έπειτα από τις 4ες θέσεις σε Λονδίνο και Ρίο», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ